Over Jess

Wat is Jess?

Jess is een servicepakket rond de krachtige online loonadministratietool HRMS die permanent up-to-date wordt gehouden. De software wordt al jaren gebruikt door gereputeerde dienstverleners zoals Salar, P-assist, Ondernemers Actief.

Wij verwachten alleen van je dat je het ernstig meent om deze payrolldienst aan klanten aan te bieden en vlekkeloos en servicegericht uit te voeren.

In dat geval steunen we je in de opstartfase met een meerdaagse opleiding en ondersteuning bij juridische vraagstukken.

Wil je eens in de praktijk zien hoe dit werkt of getuigenissen horen van gebruikers? Maak dan nu een afspraak om een samenwerking te bespreken.

Maak een afspraak
Welke service voorziet Jess?

Wij willen dat je de payroll administratie zo zorgeloos mogelijk kunt afwerken. Daarom krijg je van ons een meerdaagse intensieve opleiding in het gebruik van HRMS, het Jess-loonadministratiepakket. We helpen je ook met het opzetten van een efficiënte workflow gebaseerd op de ervaringen van onze gebruikers en geven je tips om klanten te werven.

Wat moet je zelf nog doen?

Het correct verwerken van de loonadministratie o.b.v. je materiekennis is waar de klant voor betaalt. Die klantenkring moet je zelf opbouwen en met deze bijkomende dienstverlening krijg je er een heel nieuwe invalshoek bij.

Denk erom: jij bent en blijft de zelfstandige ondernemer! Wij gaan je niet vertellen hoe je je salarisadministratiekantoor moet inrichten. We verwachten alleen dat je ernstig met de materie aan de slag gaat en dat je een feilloze service levert. Jij bent tenslotte verantwoordelijk voor het gevoeligste aspect van een onderneming: de correcte administratie van de salarissen.

Wat zijn de ambities van Jess?

Wij hebben sterk geïnvesteerd in onze software en nu willen we dat deze zoveel mogelijk gebruikt wordt. Daar ligt jouw kans! Wij hebben alle ontwikkelingen gedaan en jij hebt geen financiële verplichtingen tegenover ons. Je betaalt per payslip en dus jij zelf weet dat je geld gaat verdienen. Bijna altijd heb jij je geld al binnen voor je ons moet betalen. Je hebt dus geen voorfinanciering nodig terwijl je toch een waardevol handelsfonds opbouwt.

Daarom willen we dat je ambitieus genoeg bent om binnen de 2 jaar minstens 250 payslips per maand te verwerken. Dan wordt het ook voor ons interessant. Het maakt niet uit of dit bij 10 of 50 bedrijven is. Dat ligt aan het type klant dat jij al hebt of nog gaat werven.

Als je meer dan 1.000 payslips per maand verwerkt voor jouw klanten, dan moet je waarschijnlijk zelf medewerkers gaan aanwerven. Tegen dan draai je ook al een omzet van tegen de 20.000 euro per maand. Dus dat moet gemakkelijk kunnen. Denk erom dat je zelf verantwoordelijk bent voor je kostenstructuur. Wat je aan Jess betaalt, is 100% transparant.

Iets voor jou?